4 ay önce katıldığım yarışmada ilgili kelimede ilk3 sayfada 4. olarak yarışmayı noktaladım. Bakalım daha kendimizi geliştirebilecek miyiz… Yarın tam sonuçlar açıklanacak. O zaman net sonuçları bu yazıma ekleyeceğim.
25.01.2009 23:30 civarları sonuçlar açıklandı. Ve haksızlığa uğradım. 4. olmam gerekirken 5. oldum. O kadar uğraştığım hakkıyla yarıştığım yarışmada 1 kişi alt sayfası da sıralamaya girdi diye 2 ödül verdiler. Bu kadar saçma bir sonucu bu yarışmayı düzenleyenlerden beklemiyordum. Ki kendileri de hatalarını kabul ediyorlar ama işlerine geldiği gibi hareket ediyorlar.
İşin biraz daha detayını öğrendim. Ekiplerine yeni alcakları kişiye jest niteliğinde ve de para başka yere gitmesin diye (belki) 4.lüğü de ona veriyorlar. 3 kuruş için itibarlarını ayak altına almayı da göze alıyorlar.
Buraya neden mi yazıyorum? Buraya yazma nedenim bir değil. Hem şikayetçi olduğum konuları yazıp başkalarına da bunu göstermek hem de memnun kaldığım konuları herkesle paylaşmak. Nereye yazdığınız önemli değil. Buraya ,şuraya veya oraya. Dile getirmeniz sosyalleşmeniz için siz de yazın.
Site Wordpress altyapısını kullanmaktadır.Yorumlardan Burayayaz.com sorumlu değildir.
© 2010 Mehmet Emre Baş Kişisel Web Günlüğü -