Aref’in yarı finalde yaptığı gösteri finalden çok daha iyiydi. Onu izlediğimde ilk olarak bir çözüm üretememiştim. Sadece torbada kağıtların karışmadığını fark etmiştim. Sonradan internette Aref’in sırrını çözen bir çok haber ve video yayınlandı.
NE sihirdir ne keramet;el çabukluğu marifet
İşin özü işte bu cümle. Sırrı çözülmüş olsa da işini iyi yapıyor. Bunu alkışlamak lazım. Biz millet olarak olumsuz tarafları daha çok konuşuruz. Yetenksizsiniz’in finalindeki gösteriyi çözmek çok kolay oldu. Final gösterisi iyi değildi. Seyircilerden gelen 1 numaralı kadın onun elemanıydı. Ve bütün show bu 1 numaralı seyirci üzerinden gittiği için hiç sorun çıkmadı. 🙂
Bu tip şeylere inanmayanların çoğu bile ilk showlarını açıklayamıyor cin işi diyorlardı. Ama görüldüğü gibi böyle birşey yok. Kızlar bu sırları açıklayan güzel de bir video çekmişler. Yazının devamında videosunu izleyin.
Hülya Avşar ona insanlar buna da birşeyler bulur deyince birkaç cümle ile geciştirmek zorunda kaldı ve bütün soğukkanlı duruşu gitti. 🙂 Bu da normal tabi.
Sır yok sadece bir sır perdesi var. O predeyi de biz izliyoruz.



Kalite çıtanı böylemi yükselteceksin mehmet?
3 Tane salak bir araya gelmiş ve bir şeyler yapmaya çalışmış sende bunlara destek olmuşsun, Ortada bir başarı var ise tebrik edilir, tebrik etmek istemeyen insan sessiz kalır bu böyledir… http://goo.gl/V6SwJ
Tebrik ettik zaten. Ama işin sırrı budur. Bunu izleyince sende anlıyorsun. Bilmeyenler de görsün. Başarı tebrik ediliyor zaten , sen nereye takıldın?
Bilmeyenler görsün de kızların anlatım tarzlarına dikkat edersen resmen alay ediyorlar, Sen iş yaptığın zaman sana yapsalar bunu nasıl söversin?
Daha farklı bir anlatıma denk gelmedim bunu direk ekledim. Aref in sayfasına bak bir sürü kişi sövmüş hiç silmemiş bile.